Sakarya'da Kutlu Doğum Etkinlikleri Toplantısı‏

2013 Yılı 14-20 Nisan Kutlu Doğum Haftası hazırlık çalışmalarını tüm hızıyla sürdüren Sakarya Müftülüğü; 2013 yılı Kutlu Doğum Etkinliklerinde görev alacak görevliler ve Sakarya’da faaliyet gösteren sivil toplum kuruluşlarının temsilcileriyle bir araya geldi.

Sakarya Müftüsü İlyas SERENLİ başkanlığında gerçekleştirilen istişare ve görev dağılımı toplantısında; Kutlu Doğum Haftası kapsamında gerçekleştirilecek olan etkinliklerin organizesi ile ilgili konular ele alınarak; 2013 yılı Kutlu Doğum Etkinliklerine katkıda bulunacak olan Kamu Kurum ve Kuruluşları ile Sivil Toplum Kuruluşlarıyla görüş alışverişinde bulunuldu.

Sakarya Müftülüğü Konferans Salonu’nda yapılan 2013 Yılı Kutlu Doğum Personel ve STK Toplantısına; Sakarya Müftüsü İlyas SERENLİ, Sakarya Üniversitesi İlahiyat Fakültesi Dekan Yrd. Doç. Dr. Süleyman AKKUŞ, İl Milli Eğitim Müdür Yardımcısı Hızır DİŞLİ, İl Müftü Yrd. Muhammet SUİÇMEZ, Adapazarı İlçe Müftüsü S. Emin ARVAS, Arifiye İlçe Müftüsü Mehmet UZUNCA, Erenler İlçe Müftüsü Hüseyin BAŞ, Kamu Kurum ve Kuruluşlarının temsilcileri ile Sakarya’da faaliyet gösteren Sivil Toplum Kuruluşlarının temsilcilerinin yanı sıra 2013 Yılı Kutlu Doğum Etkinliklerinde görev alacak din görevlileri, Kur’an kursu öğreticileri ve müftülük personeli katıldı.

.